GRATIS uw dopgeld? Dat kan!

dopkaartDopgeld of werkloosheidssteun komt van de overheid. Het is dus belastinggeld, en het zou maar normaal zijn dat de staat zelf het uitbetaalt. Maar in België hebben de drie monopoliebonden van de drie traditionele partijen een unieke situatie opgeëist: zij hebben op kosten van de belastingbetaler drie netwerken van kantoren naast elkaar uitgebouwd over het hele land, die jaarlijks aan elke burger van dit land (ook u dus) maar liefst 200 miljoen euro ‘administratiekosten’ kosten… Dat is 8 miljard oude belgische frank!

Via een hele reeks truuks zorgen de drie monopoliebonden ervoor dat de belastingbetaler ook nog hun gewone werking betaalt: zo moet de overheid bv. huur betalen voor lokalen van de vakbond waar het dopgeld uitbetaald wordt…

logo hulpkasDe VSV wil in dat spel niet meespelen en kiest ervoor, promotie te maken voor het alternatief naast de drie monopoliebonden: de neutrale Hulpkas voor Werkloosheidsuitkeringen.

Wie zijn werkloosheidsgeld krijgt van ABVV, ACV en ACLVB moet daarvoor lidgeld betalen. Maar wist u dat u bij de Hulpkas exact hetzelfde bedrag aan werkloosheidsgeld kan krijgen, ZONDER lidgeld te moeten betalen?

Aarzel dus niet en zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor van de HVW via deze link.  U zult er enkel wel bij varen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: