De bange blanke man is een rode vakbondsmilitant

abvv product van de multikultuur

Afbeelding van één van de vele pro-multikulcampagnes van het ABVV de voorbije jaren.

De aap is uit de mouw gekomen: de bange blanke man blijkt een rode vakbondsmilitant te zijn. Iedereen die de actualiteit een beetje volgt, weet wel waarover het gaat. De socialistische overheidsvakbond ACOD verzet zich tegen de verhuis van de Vlaamse administratie naar een gevaarlijke buurt in de Brusselse Noordwijk. ACOD-vakbondssecretaris Jan Van Wesemael zegt dat men, om van het station naar het terrein van Tour & Taxis te gaan, langs een park moet gaan waar er drugs verkocht worden, waar al eens geschoten wordt en waarvan zelfs de politie zegt dat het een gevaarlijke buurt is. Hij is er zeker van dat er eerder vroeg of laat iets zal gebeuren, en daarom trekt de rode vakbond naar de burgerlijke rechtbank om de verhuis aan te vechten.

Rare jongens toch, die socialisten. Waar de rode vakbond in de jaren ’60 nog voorbehoud maakte bij het verschijnsel ‘gastarbeid’, worden sindsdien hele ladingen vreemdelingen welkom geheten. Campagnes tegen racisme worden opgezet of mee ondersteund, want de vakbond omarmt de multicultuur als een verrijking. Problemen met vreemdelingen of medelanders met een vreemde achtergrond worden deskundig onder de mat geveegd met wollige praatjes van duurbetaalde sociologen. Ze zijn toch zo lief, mijnheer! En nu, bij het eerste gevaar, snellen ze naar de rechtbank om de gevolgen van de multicul te ontwijken.

De VSV hoopt dat de rode ambtenaren in Vlaamse overheidsdienst nu het verband leggen tussen de onveiligheid in de Brusselse Noordwijk en de multicul. Ze kunnen zich misschien afvragen of de Noordwijk even onveilig zou geweest zijn als er niet zo’n – door de rode en andere vakbonden omarmde – onbeperkte immigratie zou plaatsgevonden hebben. En of die verhuis evenveel problemen zou gegeven hebben als de Noordwijk niet bevolkt zou zijn door drugsdealers, maar door authentieke Brusselse ketjes. De vraag stellen is ze beantwoorden.

Nu de ogen van deze rode vakbondsmilitanten geopend zijn, kunnen ze misschien ook verhaal halen bij hun vakbond, die mee verantwoordelijk is voor het lakse immigratiebeleid. Ze kunnen dat samen doen met de ontelbare chauffeurs en begeleiders van het openbaar vervoer, leraren, brandweerlui, politieagenten en verpleegkundigen die reeds eerder het slachtoffer waren van onze o zo warme multiculturele samenleving.

Maak samen een vuist tegen de multicul! Presenteer de traditionele vakbonden de rekening! De Vlaamse Solidaire Vakbond staat achter jullie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: