Asielcrisis escaleert

Het geweld in sommige steden in Duitsland begint uit de hand te lopen. In de Duitse deelstaat Brandenburg bijvoorbeeld hebben de autoriteiten beslist om voorlopig geen nieuwe asielzoekers meer op te nemen. Neonazi’s vallen buitenlanders aan, terwijl vluchtelingen het gemunt hebben op doodnormale burgers. Politici roepen op om de kalmte te bewaren, maar volgens de Duitse krant Bild is de geest uit de fles. Een Duitse jongen van 16 jaar werd door asielzoekers met een mes zwaar toegetakeld in het gezicht.

Wij van de VSV zijn de enige vakbond die consequent hebben gewaarschuwd voor het ongecontroleerd binnenlaten van vluchtelingen. Ondertussen is duidelijk geworden dat de “Wir Schaffen Das” politiek van Merkel een regelrechte ramp geworden is.

Massaal armoede importeren, en massaal mensen met een totaal verschillende cultuur binnenloodsen is eenvoudigweg vragen om problemen. De Europese Unie had van bij het begin van de asielcrisis de grenzen moeten sluiten.

De escalatie van de asielcrisis zorgt uiteraard ook voor een verdere islamisering van onze samenleving. Hoe die islamisering er concreet uit ziet, kan u vernemen op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

VSV2018

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: