CONTACT

Heb jij GENOEG van de top van vakbonden als ACV, ABVV en ACLVB die lesjes geven in ‘ethiek’ en ‘verdraagzaamheid’ maar intussen wel politieke discriminatie toepassen door mensen uit te sluiten omdat ze opkomen voor de partij van hun keuze?

Heb jij GENOEG van de leiding van deze bonden die de Vlaamse werknemer benadelen door goed te keuren dat jaarlijks 12 miljard euro in Waalse putten verdwijnt?

Heb jij GENOEG van deze vakbondsbonzen die de Vlaamse werknemer benadelen door massa-immigratie toe te juichen en zo onze bouw- en transportsector te laten overspoelen door buitenlandse werkers?

Heb jij GENOEG van hun zakkenvullerij, hun corruptie, het ACW-gesjoemel, en de manier waarop zij de Vlaamse werknemer daarvoor de hoogste belastingen ter wereld laten betalen?

Steun dan de VSV, de snelst groeiende échte vrije vakbond voor Vlaanderen!

Maak een vrije bijdrage over op onze rekening IBAN BE 58860116012079, BIC SPAABE22 met vermelding van uw naam en adres.

Indien uw vrije bijdrage 10 euro of meer bedraagt, ontvangt u voortaan tweemaal per jaar onze nieuwsbrief per post

(Als uw online betaalsysteem een foutmelding geeft bij dit rekeningnummer, probeer dan eens met enkel de laatste 12 cijfers.)

Als je af en toe informatie per email wil ontvangen, laat dan je e-mailadres achter op vlaamsesolidairevakbond@hotmail.com

CONTACT:

Voorzitter,

p/a  Oude Liersebaan 36, 2800 Mechelen

vlaamsesolidairevakbond@hotmail.com

Hieronder een woordje uitleg over de meest gestelde vragen:

Wat kan de VSV doen?

Momenteel kunnen we helaas geen doorstart nemen als vakbond, aangezien onze mogelijkheden te beperkt zijn door het huidige monopolie van de drie traditionele vakbonden (ACV, ABVV en ACLVB).
Daar proberen we evenwel verandering in te brengen, onder andere via een gerechtelijke procedure die het vakbondsgebeuren in België moet democratiseren.

Hoe lang zal dat duren?

Rechtsspraak gaat jammer genoeg langzaam, maar naar verwachting zou de definitieve uitslag van de processen binnen ongeveer vijf jaar moeten vaststaan. Dit kan uiteraard nog langer duren, vijf jaar is slechts een schatting.

Wat na de gerechtelijke procedure?

Als alles goed gaat, zullen we van het Europees Hof gelijk krijgen, waardoor België hoogstwaarschijnlijk verplicht zal worden om het vakbondslandschap te democratiseren. Concreet wil dat betekenen dat we dan in staat zullen zijn om de VSV als een volwaardige vakbond uit te bouwen.

Wat doen we momenteel?

In afwachting van de uiteindelijke gerechtelijke uitspraak werken we naarstig achter de schermen, leggen we contacten met gelijkgezinden en zullen we regelmatig activiteiten organiseren. We versturen af en toe een virtuele nieuwsbrief (wie deze graag wil ontvangen kan zijn/haar e-mailadres doorgeven via vlaamsesolidairevakbond@hotmail.com) .

Mensen die ons financieel steunen ontvangen bovendien tweemaal per jaar onze nieuwsbrief per post (indien de vrije bijdrage 10 euro of meer bedraagt).