Waarom de VSV steunen

Bij vrije verkiezingen in Vlaanderen stemt minder dan 50% nog voor de drie traditionele belgicistische partijen VLD, SP.a en CD&V.  Maar hun drie verwante monopolievakbonden (ACV, ABVV en ACLVB) houden via stokoude monopoliewetten in Vlaanderen wel 100% van het sociaal overleg in handen.

De Vlamingen willen minder Vlaams geld dat naar Wallonië stroomt en de Vlaamse werknemers verarmt;  ABVV-ACV-ACLVB willen meer België en dus meer Vlaams geld dat naar Wallonië stroomt.

De Vlamingen willen minder immigratie;  ABVV-ACV-ACLVB willen open grenzen en dus nog meer immigratie.

De Vlamingen willen behoud van Vlaamse jobs in bouw, transport en industrie;  ABVV-ACV-ACLVB willen open EU-grenzen, globalisering en massa-immigratie.

Er is maar één oplossing:  de drie monopoliebonden verlaten en een vrije Vlaamse vakbond uitbouwen.  Daarom heeft een groep Vlaamsnationalisten op 11 juli 2011 iets fundamenteel veranderd in het vakbondslandschap en de Vlaamse Solidaire Vakbond (VSV) opgericht.

JURIDISCHE ACTIE

De VSV voert juridische procedures om het Belgische vakbondsmonopolie van ABVV-ACV-ACLVB, dat fundamenteel ondemocratisch is, te vervangen door een systeem zoals in onze buurlanden, waar de werknemers door écht vrije sociale verkiezingen kunnen bepalen wie hun vertegenwoordiger is, zonder monopolies.

POLITIEKE STRIJD

De VSV komt op voor Vlaanderen, tegen de geldstromen naar Wallonië, voor afschaffing van de monopoliewtegeving, voor échte vrije sociale verkiezingen, voor een correct immigratiebeleid, voor verdediging van onze Vlaamse economische sleutelsectoren, en voor behoud van Vlaamse jobs voor Vlaamse mensen.

Klagen aan de toog, voor het televisiescherm of achter het computerklavier kan iedereen.  Als jij écht een verschil wil maken, steun dan de VSV!

Maak een vrije bijdrage over op onze rekening IBAN BE 58860116012079, BIC SPAABE22 

vsvgroepgemholding